11 Şubat 2014 Salı

Yıldırım, Yıldırıma karşı..


Siz bildiniz başlığı..

Evet, Hakem Yunus Yıldırım hakkında Başkan Aziz Yıldırım tarafından çakılan yıldırım gibi laflar..

Ne oldu peki?

Ne olacak ki, Hakem Yunus Yıldırım, vermediği bir penaltı yüzünden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için yaratılan bir düşman oldu..

Fenerbahçe Futbol Takımı, forvet eksikliği yüzünden sürekli puan kaybediyor, ezeli rakibi Galatasaray aksine sürekli kazanıyorsa; her zaman yaptığı gibi gündemi ustaca değiştiren Sayın Azizi Yıldırım, tüm olup bitenlerin tek sorumlusu, varsa yoksa hakem Yunus Yıldırım oluyor ve hedef tahtasına oturuyor.. Gelen çakıyor, giden çakıyor..

Pes arkadaş ya, bu yaşıma kadar futbol izlerim ve ilgi alanımın en tepesindedir ama 20 yıldır futbol duayeni olan başkan, her şeyi ters yüz etmeyi çok başarılı gerçekleştiriyor. Böylece amaç hasıl oluyor; Fenerbahçe takımının düştüğü durum ve nedenleri hiç ama hiç konuşulmuyor.

Dünyada penaltı vermeyen ne ilk hakem Yunus Yıldırım’dır, ne de son hakem olacaktır.. Fenerbahçe’nin şimdiye kadar 32 maçını yöneten Yunus Yıldırım yönetiminde, bilin bakalım kaç kez Fenerbahçe yenilmiş?

Sadece 3 kez, evet doğru söylüyorum, son Sivas maçı dahil 3 kez olup Hakem Yunus Yıldırım için 31 maç sonra hiç yeteneksizliğinden söz edilmemiş, hatta çok başarılı bulunmuş, ne zamana kadar?

32.maçı olan Sivasspor-Fenerbahçe maçına kadar..

Amma göremedi, amma inanmadı, sonuçta elle oynamayı penaltı olarak değerlendirmedi. 90 dakika sonra maç Fenerbahçe’nin 2-0 mağlubiyetiyle bitti.

Fenerbahçe’nin mantıken zaten kazanması olanaksızdır. Çünkü gol atacak forveti yoktur. Emmenike sakat, Webo sakat, Sivas maçında Sow sakatlandı, ehee kim atacak golü abi?
Herhalde ne ben, ne hakem, ne de Sayın Aziz Yıldırım atmayacak, o halde Fenerbahçe kazanamayacaktır ve kazanamadı..

Durum bu kadar basit ve sarihken; meseleyi neredeyse devlet krizine çevirdi Sayın Aziz Yıldırım.. Yok Federasyon, yok MHK, yok tehdit, yok seyirci gibi içeriğine değinme ve maddelerini sayma gereği bile duymadığım saçma sapan ifadeler..

Futbolun içinde olanların artık yıllardır görmeye kanıksadığı klasik Aziz Yıldırım çıkışı..

Ne zaman takım inişe geçerse bir suçlu bulur ve başarısızlığın sorgulanmasını perdeler.. Bu suçlu bazen hakem, bazen seyirci, bazen federasyon, bazen medya olur, kısaca şartlara göre değişkenlik gösterir..

Velhasıl ben bu filmi o kadar çok izledim ki, artık beni cezbetmiyor abi:J)


Hiç yorum yok: