28 Şubat 2014 Cuma

Fenerbahçe ya küme düşer ya da eksi 20 puan..


Galiba 3 gün önceydi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, diğer yöneticilerle beraber İstinye TFF binasına geldiler, görüştüler ve gittiler..

Derken 2 gün önce TFF Başkanı Yıldırım Demirören, apar topa UEFA merkezine gider, UEFA Başkanı Platini ve Genel Sekreter İnfantino ile görüşme yapar..

Yine bugün Fenerbahçe Yönetimi basın toplantısı düzenler, ‘havuzdan çıkarız, ligden çekiliriz’ gibi bilinen tehditleri savurur ve ‘30 Mart’ sonrasına işaret eder.. Ayrıca büyük destek verdikleri TFF’nin istifasını isterler..

Bu konuyu en baştan beri iyi takip ederim. Neyi söylüyorlar ama neyi anlatıyorlar şifresini iyi çözerim..

Durum vahimdir!

UEFA illa da ceza verilmesinde ısrar ediyor ancak Fenerbahçe puan silmeyi bile kabul etmiyor..

Yerel seçimlerin ardından TFF düğmeye basacaktır. UEFA’dan aldığı talimat doğrultusunda şike soruşturmasını yeniden yapacak, Fenerbahçe’ye yeni sezonda başlamak üzere ya eksi 20 puan verecek ya da bir alt kümeye düşürecek..

Yok, TFF yapmıyorum derse; Türkiye Milli Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nden ihraç edilecektir.

TFF, mutlak surette Fenerbahçe’ye ceza verecektir ve 2010-2011 sezonuna ait şampiyonluk kupasını alacaktır.

Arkasındaki siyasi güç; şike dosyasının yeniden açılmasını 30 Mart sonrasına bırakılması için TFF’ye telkinde bulunmuştur. TFF’de bu tarihte UEFA ile mutabık kalmıştır.

Velhasıl Türk Futbol dünyasında kıyamet Nisan-Mayıs aylarında kopacaktır.

Fenerbahçe ise başına gelecekleri önleme adına TFF’nin değişmesini istemektedir. Ancak buna da artık gücü yetmemektedir..

Hiç yorum yok: