29 Ağustos 2012 Çarşamba

TV Kanallarında Spor Programı transferleri..


Hani biz futbolcu transferi okuruz, ilgileniriz ya, bu yıl bence tam tersi oldu ve spor medyası altüst oldu.. Spor yazarlarının yer değiştirmesine bilgim ve hızım yetişemedi ama spor programlarının transferleri çok flash oldu..

BEYAZ TV : Erkut Öztürk’ün sunuculuğu ve moderatörlüğü yönetiminde eski hakem Ahmet Çakar, TV-8’den yeni transfer Sinan Engin ve Köşe Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı katılımıyla; Pazar günü ‘Beyaz Futbol’, Pazartesi günü ‘Derin Futbol’ adıyla program yapılıyor..

KANALTÜRK TV : Gökmen Takinacı’nın moderatörlüğünde, Osman Tanburacı, Engin Verel ve Muhittin Boşat’ın yorumları ile katılacağı “Futbolizm" programı Cumartesi, Pazar akşamları yayında oluyor..

TV-8 : Serhat Ulueren moderatörlüğü ve sunuculuğunda ‘Telegol’ programı aynı kadroyla yani Eski Hakem Erman Toroğlu, Spor Yazarı Ziya Şengül, Spor Yazarı Gökmen Özdenak ve Spor Yazarı Kaya Çilingiroğlu katılımıyla Pazar ve Pazartesi akşamları yayında oluyor..

HABERTÜRK TV : Yeni transfer Faik Çetiner’in hazırlayıp sunduğu ‘Bizim Stadyum’  Eski Hakem Bülent Yavuz, Haber Sunucusu Simge Fıstıkoğlu, Spor Yazarı Halil Özer ve Spor Yazrı Serdar Ali Çelikler katılımıyla Pazar Akşamı yayınlanıyor..

NTV SPOR : Sunucu ve Moderatör Güntekin Onay ile Yorumcu Rıdvan Dilmen her hafta maç sonu ’Yüzde Yüz Futbol’ adıyla program yaparlar..

TGRT Haber TV : Pazar akşamı Cüneyt Şen’in sunduğu; Kemal Belgin, Ümit Aktan, Tahir Kum’un yorumlarıyla ‘Futbol Gecesi’ programı, Pazartesi akşamı yine Cüneyt Şen'in sunduğu; Naci Arkan, Sadık Söztutan ve Cem Buba'nın yorumları ile ‘Futbol Gecesi’ yayında oluyor..

Favorim-1: Valla geçen yıldan beri Beyaz TV’de ‘Derin Futbol’ ve ‘Beyaz Futbol’ programlarının fanatiği oldum. Pazar ve Pazartesi akşamları izlemekten kendimi hiç alıkoyamadığım.. Bu yıl ise şimdilik ısınıyorum.. Hele 26-27 Ağustos 2012 akşamlarının programlarında Ahmet Çakar Hoca yoktu ya, o yüzden biraz tatsız geldi, sürekli bakmadım.. Bu arada Moderatör Göktuğ Sevinçli’nin ayrılmasına üzüldüm. Bence gidişinin altında Rasim Ozan Kütahyalı ile Ahmet Çakar yatıyor gibi geliyor.. Hani günah almak istemem ama geçen yıl adamın burnundan getirdiler.. Göktuğ Bey, ‘lütfen isim vermeyin’ dedikçe Rasim Ozan Kütahyalı isim verdi ve hakkında bir şeyler söyledi.. kimisi bağlandı, kimisi dava açtı, RTÜK’ten ceza yendi, falan filan..

Favorim-2: Pazar akşamı Cüneyt Şen’in sunduğu; Kemal Belgin, Ümit Aktan, Tahir Kum’un yorumlarıyla ‘Futbol Gecesi’ programının tekrarını izlerim.. Çünkü ben gece 02.30 ya da 03.00 civarında yatarım..

Favorim-3:  Sunucu ve Moderatör Güntekin Onay ile Yorumcu Rıdvan Dilmen maç sonu sıcağı sıcağına izlerim..

Sizleride bir parça bilgilendirdiğim spor programlarından seçin, beğenin ve izleyin..

1 yorum:

ıslak hamburger dedi ki...

Teşekkürler ilginize...

Cüneyt Şen