18 Ağustos 2012 Cumartesi

TFF, Engin Baytar üzerinden mastürbasyon yaptı..


Malumunuz mevcut TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) bir türlü rüştünü ispat edemedi, bir türlü futbol üzerinde iktidar sahibi olduğunu kanıtlayamadı, hep kararları tartışıldı, hep uygulamalarına şüpheyle bakıldı, hatta bazı kulüp başkanları tanımadı bile..



Ne zamana kadar?



Erzurum’da oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçına kadar..



Maçta meşaleler atıldı, oyun 2 defa durdu, güvenlik sıfır düzeyinde kısaca skandal üzerine skandal yaşanırken Galatasaray’ın vukuatlı oyuncusu Engin Baytar, verilen gole itirazı abarttı ve Hakem Cüneyt Çakır’ın yakasına yapıştı ve ittirdi..



İktidarını ispatlayacak fırsat çıkmıştır artık. Futbolcu Engin Baytar’a TFF’nin PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu)’sı Engin Baytar’a tam 11 maç men cezası verdi.. Trabzonspor Başkanı Sadri Beye, 20 gün hak mahrumiyeti, Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman’a para cezası uyguladı..



Engin Baytar’a verilen cezayla TFF cümle aleme şu mesajı verdi: Bundan sonra sıkı durun, yamuk yapmayın, buradayım ve tam yetkiliyim.. Sokak jargonundaki anlamı ise 11 maçlık anormal cezayla futbol alemine racon kesildi..



Ha bu tavır iktidar yapar mı? Bence sadece mastürbasyondur. Çünkü sonuçta bu bir futbolcudur. Seni yok sayan, seni tanımayan kulüp başkanına ver bakalım 6 ay hak mahrumiyeti, işte o zaman gerçek iktidar sahibi olduğunu ispatlarsın..



Ha Engin Baytar, yanlış yapmış mıdır? Kesinlikle yapmıştır. Ama geçen yıl, hakemi ittiren, eliyle sağa sola çekiştiren Emre Belözoğlu’na kim, ne cezası verebildi? Bu yüzden Engin Baytar’a 11 maç ceza eşi emsali olmayan bir ceza uygulamasıdır.



Dikkatle takip edeceğim bundan sonra.. Kimi? TFF elbette.. Basın toplantısıyla TFF’nin kurumsal kimliğini hiçe sayan kulüp başkanına ne ceza verebilecek? Hadi bakalım, hodri meydan! Ne yapacaksın, hep beraber izleyeceğiz..

  

Hiç yorum yok: