9 Aralık 2012 Pazar

Muratpaşa Belediye Spor’u Oğuzhanspor 3-1 yendi..


Yağmur altında oynanan ilk yarı boyunca Muratpaşa’nın cılız atakları varken Oğuzhanspor daha organize, daha bilinçli kombine atakları vardı..

 

İlk yarının ortalarına doğru ceza alanı içinde oluşan karambolden Oğuzhanspor birinci golünü buldu. Zaten ilk yarı da 1-0 skorla Oğuzhanspor’un üstünlüğüyle kapandı.

 

2. yarıya her 2 takım aynı kadro ve formayla çıkarken hakemler forma değişikliğiyle çıkması ilginçti..

 

2. yarının hemen başlarında 1 gol daha bulan Oğuzhanspor, artık iyice rahatladı ve maçı rolantiye aldı. Muratpaşa ne olursa olsun, 1 gol bulmak için defans güvenliğini unuttu. İşin doğrusu üstlendiği bu riski karşılığını 1 golle buldu. Aynı mantıkla oynayan Muratpaşa attığı golün üstünden dakikalar geçmeden 3. golü kalesinde gördü.. Üstüne üstlük kırmızı kartla 10 kişi de kaldı. Maç 4’lük, 5’lik olması işten bile değildi ama yakalan gol pozisyonlarını Oğuzhaspor’lu oyuncular cömertçe harcadılar..

 

Maç boyunca soğuğa, yağmura rağmen açık trübün seyrici desteği hiç eksilmedi. Buna karşın protokol trübünü ya da karşı trübün hem daha sessizdi hem de sayıca daha azdı..

 

Oğuzhanspor Teknik Direktörü takıma yeterince kondisyonu yüklemiş ve oyun planını her kademedeki her oyuncusuna ezberletmiş.. Bravo ve tebrik ediyorum! Oğuzhanspor bundan sonra BAL’da çok sürprizlere imza atar..  
 

 
 

Hiç yorum yok: