11 Aralık 2012 Salı

Fatih Terim Hocaya çağrımdır..


1461 Trabzon takımına 2-1 yenilen ve Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen Galatasaray takımındaki oyuncuların birçoğuna hemen kapıyı göstermelidir..

 

Maçı dikkatlice izledim. Gördüm ki ilk 11’de çıkan Hamit, Sercan (gerçi sakatlandı), Ceyhun Gülselam, Çağlar Birinci gibi futbolcular Galatasaray’da fuzuli duruyorlar, boşu boşuna maaş alıyorlar.. İlk yarı biter bitmez, ara transferde hemen başka takımlara kiralanmalıdır.

 

Bu oyuncular gruplara kalacak kadar Galatasaray ruhu taşıyabilselerdi; final dahil 8 maç daha oynayacaklardı ve böylece aldıkları parayı hak edeceklerdi.. Yok konstre olamışlar, yok maça motive olamamışlar, yok rakip takımı küçümsemişler, her ne olduysa oldu; artık Galatasaray için Türkiye Ligi ve şampiyonlar ligi kaldığına göre bu kadar gereksiz futbolcuların tutulmasında hiçbir fayda yoktur..

 

Hele büyük umutlarla ve paralarla transfer edilen Hamit mutlaka takımdan uzaklaştırılmalıdır. Çünkü uyum sağlama dönemini çok başarısız kapattı, bu saatten sonra tutmanın ve ısrar etmenin bir manası yoktur.. Hemen başka bir takıma kiralanmalıdır..

 

Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Semih Kaya gibi yeni, genç oyuncuları kazanmayı ve takıma monte etmeye çalışın Fatih Hocam..

Formasının kıymetini bilmeyen bu kadar yaşlı ve sorumsuz oyuncuları takımda tutmak; size de zarar verir Fatih Hocam..

Bu operasyon yapmak için acımasız olun; yoksa siz acınacak hale düşersiniz Fatih Hocam..

 

Sizin sahaya sürdüğünüz 11 oyuncuların bazıları hem futbolu unutmuşlar, hem de Galatasaray takımının oluşturduğu güzel havayı bozmuşlardır. 2-1 kaybedilen bu maçtan sonra Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçını kazanmak bir kat daha zorunlu hale gelmiştir.

 

 

 

 

Hiç yorum yok: