24 Şubat 2013 Pazar

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor yenilgiye alıştı..

 
Bucak Belediye Oğuzhanspor, Kepez Belediyespor’a 3-1 gibi ağır bir yenilgi aldı.. En kötüsü de yenilmeyi alışkanlık haline getirdi..

Maç başladı, Bucak Belediye Oğuzhanspor Teknik Direktörü, sürekli futbolcularına bağırıyor, çağırıyor ve tehlikenin farkına varıyor.. ‘’Antremanlarda söylenenlerin kiç biri uygulanmıyor, hadi uyanın, kendinize gelin’’ gibi ikazları da para etmiyor ve çare olmuyor..

İlk yarının daha ilk 20 dakikasında deplasman takımı Kepez, oyuna karşı tarafa yığıyor, baskı kuruyor, golü de buluyor. İlk ayrı bu sonuçla bitiyor.

2.yarı biraz silkenen Oğuzhanspor, daha atak, daha saldırgan oynasa da kaçınılmaz son yaşanıyor ve skor 2-0 oluyor.  Derken Oğuzhanspor atağa çıkıyor, ceza alanı dışına çıkan topa sert vuruluyor ve maç 2-1 oluyor.

Tam her şey yeniden başlayacak sanılırken 1-2 dakika geçmeden penaltı kazanıyor Kepez ve skor 3-1 oluyor. Aslında maç da o dakikada bitiyor, gerisi fuzuli oynanıyor. Üstüne üstlük Oğuzhanspor kalecisi kırmızı kart görüyor, kalan 10 dakikayı 10 kişi oynuyor.

Valla yorumlanacak ve teknik analizi yapılacak ortada bir oyun yoktur. Futbolcular vurdum duymaz halde, özgüven kaybedilmiş, yenilgi korkusu tüm takımı sarmış, işte bu psikolojide bir takım nasıl oynarsa; Oğuzhanspor’da aynen öyle oynadı.

 

Hiç yorum yok: