9 Şubat 2013 Cumartesi

Oğuzhanspor için yine hüzün şarkısı.. Oğuzhanspor 0-1 Kumlucaspor


Her zaman ki alışılan gün dışında yani Pazar yerine Cumartesi günü saat 13.30’da başlayan Oğuzhanspor-Kumlucaspor maçına yine yarım saat önceden stada vardım, her 2 takımın antreman ve ısınma hareketlerini izledim.

 

Tam saatinde maç başladı ama her zaman ki kalabalık seyirci bu kez pek yoktu..

 

Kumlucaspor oyuncuları sahanın her yerinde yardımlaştı, hep kalabalıktı, hiç arkayı boş bırakmadı. Tipik beraberlik maçını andırıyordu. İlk yarı ortalarında Kumlucaspor’un 1 golü kaleciye faul gerekçesiyle sayılmadı. İlk yarı boyunca Oğuzhanspor’un hiç ama hiç tehlikeli atağı yoktu. İlk yarı 0-0 bitti ama Oğuzhanspor’da sorun vardı. Arka arkaya alınan mağlubiyetler takımın hem ruhunu hem de ahengini bozmuş görünüyordu..

 

İkinci yarı maça biraz daha istekli başlayan Kumlucaspor takımı oldu. Her şeye rağmen karşılıklı ataklarla geçen maçın sonlarına doğru denge tamamen Kumluca takımın lehine gelişti ve orta saha hızla geçilmeye başlandı.

 

Belli ki maçı birisi kazanacak ama kim?

 

Sorunun yanıtı tam 89.dakikada ortaya çıktı. Sağdan gelen 20 numaralı Kumlucalı oyuncuyu kimse durduramadı, topu ceza alanına ortaladı, uzaklaştırılamayan top Kumluca’lı forvetin önüne düştü, çok sert vurdu ve gol oldu. Maç da bu skorla bitti.  

 

Oğuzhanspor için teknik analize gelirsem; kanatlarda Umut Akpınar çok kötüydü, diğer kanat oyuncusu (11 numara) Demir çalıştı, çabaladı ama hepsi o kadardı.. Forvet Hüseyin hiç varlık gösteremedi, orta saha top dağıtıcısı (meşhur Bataşa) kötü olunca kaçınılmaz son belli oldu.. Ya beraberlik ya da mağlubiyet.. Maalesef mağlup oldu, yine maalesef 3 hafta üst üste yenildi..

İŞTE DİĞER FOTOLAR..


















 

Hiç yorum yok: