8 Ekim 2012 Pazartesi

Alex çığır açtı ve gitti..


Futbolcular açısından bence devrim yaptı Alex.. Çünkü yönetici hegemonyasını yıktı hatta yerle bir etti..

 

Bu ülkeden ne efsane futbolcuları geldi, geçti.. Galatasaray’dan Hakan Şükür mü desem, Arif Erdem mi desem, Cüneyt Talman mı desem, ha keza Fenerbahçe’den Aykut Kocaman mı desem, Cemil mi desem, Beşiktaş, Trabzonspor kulüplerinden efsane olmuş daha bir çok futbolcular ilave edilebilir..

 

Hepsinin ortak kaderi buruk ayrılmalarıdır.. Vefanın semt adı olarak kalmasıdır..

 

Neden?

 

Kulüp Yönetici hegomanyası..

 

2012 yılında Alex denen efsane olmuş futbolcu çıktı ortaya, cesurca savaştı ve yönetici hegomanyasını yıktı, geçti..

 

Maalesef şimdiye kadar bu tavrı, bu eylemi hiçbir Türk futbolcusu gösteremedi, yine maalesef hepside yönetici hegomanyasından korktular, çekindiler.. Kısaca basit hesap yaptılar, tarihe geçme fırsatlarını hep ıskaladılar..

 

Elin oğlu ta Brezilya’dan geldi, tarihe geçti bile.. Hık, mık yok, hak ettiği onur, vefa neyse çatır çatır aldı ve gitti..

 

Halen yorumculuk yapan anlı şanlı efsane Türk futbolcular şapkalarını önüne koyup 2 kere değil, 100 kere düşünmeleri lazımdır..

 

En önemlisi Alex’e yatıp kalkıp dua etmelidir.. Çünkü bundan sonra hiçbir kulüp yönetimi efsane olmuş futbolcusunu bir çırpıda silip atamaz.. Ona hak ettiği değeri ve saygıyı göstermek zorunda kalacaktır..

 

Olayı bambaşka bir pencereden baktım ve bugün izlediğim 2 saat Alex basın toplantısından sonra böyle bir düşünce doğdu bende.. Bilmem katılırsınız, katılmazsınız..

 

Hiç yorum yok: