1 Ekim 2012 Pazartesi

Rasim Ozan Kütahyalı, bu kez Ümit Özat kayasına çarptı..


Dün gece (30 Eylül’ü 1 Ekim’e bağlayan gece) Beyaz TV’de Erkut Öztürk’ün sunuculuğu ve moderatörlüğü yönetiminde Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ercan Saatçi ve Eski Futbolcu Teknik Direktör Ümit Özat’ın katılımıyla ‘Beyaz Futbol’ programı yapıldı.. Uzun bir zaman diliminde Fenerbahçe, Alex konuşuldu, az da olsa Beşiktaş-Querasma krizi ele alındı ve saatler 1.30’a yaklaştı.. Ümit Özat’ın geçen hafta HABERTÜRK TV’de yaşanan Spor Yorumcusu Simge Fıstıkoğlu ile yaşadığı tartışma masaya yatırıldı..

 

Tartışmanın özü şudur: Ümit Özat’ın, ‘kadınlar erkekler kadar futboldan anlayamaz’  cümlesi gürültüyü kopartıyor. Simge Hanım, ‘kadınlarda en az erkekler kadar futboldan anlar’ argümanıyla tartışma başlıyor.. Ümit Özat, tartışmanın daha fazla büyümemesi için stüdyoyu terk ediyor..

 

Ahmet Çakar, Ercan Saatçi, Sinan Engin yaptıkları yorumda Ümit Özat’a hak veriyorlar ve televizyonculuk-reyting olayına bağlıyorlar..

 

Tam konu kapandı ve veda başlarken ‘pat’ diye Rasim Ozan Kütahyalı telefonla bağlanıyor..

 

‘Ümit Özat’a kadınlara karşı ayrımcılık ve nefret suçu işlediğini dair ithamlarda bulunuyor..’

 

Saat 02.00 civarından 02.30 civarına kadar Ümit ÖZAT-Rasim Ozan KÜTAHYALI kapışması yaşanıyor..

 

Ne gördüm? İzlenimim nedir?

 

Valla Rasim Ozan Kütahyalı’yı son 2-3 yıldır izlerim ve tartışmada ilk kez abondane oldu hatta darmadağın oldu..

 

Neden?

 

Ümit Özat’a yaptığı suçlama ve eklediği ‘MAGANDACILIK’ lafını yedi, yuttu.. En azından yemek, yutmak zorunda kaldı.. Çünkü ilk kez konuya tam vakıf olmadan bodoslama daldı ve kayaya çarptı..

 

Ümit Özat ve diğer yorumcular hemfikirler..

 

Neyde?

 

Simge Hanıma, hakaret yok, küçük düşürme yok, hele ayrımcılık hiç yok..

 

Buna rağmen stüdyoda bulunan konuklara da ‘bu konulara zayıf kalırlar’ suçlamasıyla herkesi kendine cephe yaptı.. Ahmet Çakar 'ın “ Rasim ölüyü diriyi öptün gözü bana mi diktin” sözleri bunu doğrulamaktadır..

 

Benim tanıdığım Ahmet Çakar, bu tartışmada haksız bulduğu Rasim’i duman ederdi ama zor bir durumda kaldı.. Bir yanda her hafta program yaptığı partneri Rasim, dğer yanda haklı bulduğu eski futbolcu Ümit..

‘Aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık’ misali çaresiz ama bir o kadar rahatsız tartışmayı izledi..

 

Ümit Özat, haklı bir zeminde Rasim’i bir tartışmada yendi. Öyle yerinde, öyle uygun lafları gediğine oturttu ki Rasim ‘kem küm’ demeye başladı..

 

Rasim, tartışmanın ortalarında ‘dosyanı açarım’ dedi.

 

Ümit’in ‘açmazsan namertsin’ yanıtı karşısında tornistan yaparak;’ ne dosyası, öyle demedim’ cümleceği bile ağır yenilginin göstergesidir..

  

Hiç yorum yok: