30 Eylül 2012 Pazar

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor tatsız..



 


Oğuzhanspor'un daha önce 2-1 kaybettiği, Ziraat Türkiye Kupası maçı elemesinde Tekirovaspor karşılaşmasını izledim.  
 
Bugün de BAL Ligi 2. Hafta maçı olan Bucak Belediye Oğuzhanspor-Kızılcabölük Belediye Spor maçını izledim..
 
İlk hafta deplasmanda 3-1 kaybetmiş Oğuzhanspor’un, kendi sahasında oynayacağı bu maçı mutlak kazanma düşüncesi vardır..
 
Neden?
 
Hani BAL’dan lider çıkmayı ya da ilk 3 içinde yer almayı hedefliyorsanız; ilk 2 maçı kaybetme olmaz ama maalesef 3-2 kaybetti.. Hem de 2-0 önde ve dakika 60-65 civarındaydı.. Belkide şuursuzca gelmeye başlayan Kızılcabölük Spor takımı, geride çok açık verecek ve maç 3-0 bile olabilecekti..
 
Oğuzhanspor Takımı’nın hem kaptanı hem de kalecisi öyle bir gol yedi ki golü atan oyuncu bile inanamadı.. Top sağdan ortalandı, kalecinin kucağına geldi ve maalesef topu bıraktı, rakip forvete dokunmak kaldı..
İşte maçın kırılma anı bu goldü..  Zaten oyun üstünlüğü olan Kızılcabölük takımının moralini ve kazanma inancını tavan yaptırdı..
 
Ardından gelen peş peşe gollerle maç 3-2 Kızılcabölük Belediye Spor lehine sonuçlandı.
 
Oğuzhanspor takımında göze batanlar ise ilk golü yapan 10 numara, sağ açık 3 numara ve 2 stoper dışında diğer oyuncular vasatın üzerine çıkamadılar..
 
Kızılbölük Belediye Spor’un sol kanat 2 ile 7 numaralı oyuncuları süperdi.. Zaten yenen tüm goller bu kanattan geldi.. 11 numaralı forveti ise çok yakında eski adıyla Bank-Asya yeni adıyla PTT liginde görebiliriz..
 
Oğuzhanspor’un henüz bir oyun şablonu oluşamamıştır. Kombine atak hiç yapamamıştır. İlk gol 10 numaranın defans hatasında topu kapması ve çok süper vuruş yapmasıyla olmuştur. Ha keza 2. Gol de ta orta sahadan vurulmuş, hatalı ileri çıkan kaleci içeri almıştır..
Kısaca Oğuzhanspor, bu yıl şampiyonluk hedefinden öte BAL’a tutunma yılı olmalıdır..
Son bir not: Kızılcabölük, Denizli ili Tavas ilçesi’nin kasabasıdır..
 
 

 
 


 
 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın Omer bey fotograflarinizla macı cok güzel seyre sunmussunuz ancak karsı takımın tribününü neden fotograflamadiniz misafirperverlikleri icin araciliginizla teşekkür ederiz...