18 Ocak 2013 Cuma

Galatasaray krizde..


Galatasaray camiasını zor günler bekliyor.. Kasımpaşa’ya 2-1 yenilmesi önemli değildir.. Takım darmadağan olmuş, 1 aylık aradan sonra futbolcuların hepsi pestile dönmüş ve çok yumuşamış,.

 

Galatasaray’ın bu sezon 17 maçının hepsini izledim, 2.yarının ilk maçında yani 18.maç neler gösterdi neler..

 

Futbolcular fizik olarak 1 ay boyunca yatmışlar, kuvvet olarak hiç ama hiç hazır olmamışlar..

 

Teknik Direktör Fatih Terim başta olmak üzere yardımcıları, malzemecsi dahil herkes heyecanını kaybetmiş..

 

Yönetim hatası yüzde 100’dür.. Yok elemanmış, yok çalışanmış derken ite kalka giden takım motivasyonu tamamen yitirilmiş.. Galatasaray Başkanı Ünal Aysan Bey, transfer ve diğer konularda yaptığı gereksiz açıklamalarla teknik direktör, futbolcular başta olmak üzere taraftarın, spor medyasının herkesin konsantrasyunu bozdu.

 

Galatasaray hakikaten krize girdi. Hele Beşiktaş, Bursaspor ve Antalyaspor maçları kaybedilsin ne teknik direktör kalır, ne de başkan kalır.. Kısaca Galatasaray darmadağan olur..

 

Çare nedir?

 

30, 40 milyon Euro olur, her neye mal olursa olsun, hemen 3 tane oyuncu transfer edilmesi gerekiyor..

 

Durum gerçekten çok vahimdir. En önemlisi Teknik Direktör Fatih Terim heyecan kıvamını kaybetmiş, eski hali nasıl kazanılır, hiç bilemiyorum.. Muhtemelen sezon sonu bırakır ama bu sezon nasıl tamamlanır, onu da bilemiyorum..

 

Maliyeti yüksek Hamit transferi tutmadı, maliyeti ultra yüksek Amrabat tutmadı, Ebue geçen yılı mumla arattı.. Tüm bunların sorumluluğu Teknik Direktör Fatih Terim’e aittir..

 

Galatasaray’da işler sarpa saracak gibi duruyor.. Hele bir de Beşiktaş maçını kaybetsin bak o zaman, cıngar nasıl kopuyor..

 

Galatasaray krize girdiğinin semptomlaro o kadar çok ki, neyi saysam, nerden başlasam, bilmiyorum ama sizler en iyisi son 1 aylık Galatasaray haberlerine bakmamız yeterlidir..

 

1 aylık arada Alanyaspor ve Alman 2.lig takımıyla maç yaptı, diğer zamanlar hep yattı.. Çok yanlış ve hatalı bir programdır..

 

Bülent Tulun, Galatasaray Başkanı Ünal Aysan’ın başdanışmanıdır, aynı kişi Fatih Terim’le küstür ve kavgalıdır..

 

Velhasıl Galatasaraylıları 16 hafta boyunca hop oturup hop kalkacaktır.. Koltuğa yaslanıp maç izleme mümkün değildir..
 

Hiç yorum yok: