25 Eylül 2013 Çarşamba

Galatasaray hedef tahtasında..


‘Meyve veren taşlanır’ sözü bu kez Galatasaray için devreye giriyor.

Türkiye’nin başı derttedir arkadaşlar..

Kimle?

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ile..

UEFA’nın aldığı şike kararı üzerine sus pus olan TFF Başkanı, Galatasaray iç meselesinde resmen müdahil oldu..

Dünya 3.’lüğü kazandırmış Şenol Güneş varken, çok tecrübeli Mustafa Denizli varken, sen ne diye Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e teklif yaparsın?

Galatasaray’a 4 kupa vermiş, tabirimi hoş görün b.k vermiş.. Bir kupayı koridorda, bir kupayı havaya attı, ulan Galatasaray 34 hafta mücadele etmiş ve hak etmiştir.. Senin keyfi kederine göre o kupa alınmamıştır..

Galatasaray’ın ‘eleman’ polemiği iç meselesidir. Yok benim kader arkadaşım falan filan.. TFF Başkanı bu polemiği ne amaçla kullanır?

İyi de sözleşme olmadan Fatih Terim FIFA maçlarına nasıl çıktı? Bunlar çok komik abi:J)

İşin özü şudur: Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ‘6+0+4 kuralı değişmeli, değişmezse TFF değişir’ cümlesiyle hedef tahtasını yerleşti. Ünal Aysal’ı öyle zayıf yerinden vurdu ki elindeki teknik direktörü aldı ve milli takıma getirdi..

Daha her şey çok sıcakken ve çok az konuşan beyefendi; Fatih Terim’e destek maksadıyla basın toplantısı düzenledi. İşte ben eleman demem, işte telefona cevap verilmiyorsa hatayı kendimde ararım gibi abuk sabuk ifadeler kullandı..

Sahte ve yalan olduğu yüzünün gülümsemesinden bellidir. Örneğin Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni telefonuna çıkmazsa hatayı gazetenin patronu Yıldırım Demirören kendinde arayacak ha.. Onu sen fesime anlat.. O telefona çıkmayan birisi; ertesi gün soluğu muhasebede alır ve ilişiği kesilir..

Benim en canımı sıkan görüntü ise Fatih Terim’in bu duruma çanak tutmasıdır.

Elinde bir kağıt gösteren TFF Başkanı, ‘işte imza budur, ortada sözleşme yoktur’ diyor ama o kağıt parçası devlet sırrı gibi günlerce niye saklandı?
Galatasaray Yönetimi, imzalanan o kağıdı resmen talep etmesine rağmen herkese sözleşmeyi göstermek zorunda değiliz diyen yine aynı TFF..
Son bir not: Hasan Şaş ve Ümit Davala istifa etti iddiası doğruysa..

Galatasaray’ın ekmeğini yemiş ve yardımcı antrenör olan Hasan Şaş ve Ümit Davala tam bir hayal kırıklığı yarattı.. Geçen sezon Fatih Terim’in trübüne gönderildiği olayda kasten bizi de gönder diyen nasıl zihniyettir arkadaş?

Galatasaray takımının başında ben mi çıkacağım? Neymiş Fatih Hoca atılmış, bizde atılalım.. Yuh size.. Galatasaray’ın futbolcusu olmuş bu insanlara son bir sözüm olacak? Size yazıklar olsun!

Galatasaraylı nezaketi ve terbiyesi takımı başı boş bırakmak kadar asla ileri gidemez. 3 gün sonra Rize maçına çıksan, gelecek hocaya bilgi versen, sonra öpüşüp ayrılsan; ne büyük duruş, ne büyük onur olurdu..

Ulan ‘Fatih Hoca milli takıma gitti, belki size sezon ortasına kadar devam edin’ diyecekler.. Fatih Terim milli takıma gitti, peki siz nereye gideceksiniz?

Galatasaray zor durumda kalsın diye çete gibi toplu hareket ediyorlar.. Fatih Terim gönderildi diye hepsi istifa ediyorlar.. Ulan bu nasıl kafadır! Biz yoksak gerisi tufan düşüncesini gerçek Galatasaraylı uygular mı?

Arkadaşlar bir dakika ya, Galatasaray Kulübü’nü temsil eden kimdir?

Başkan Ünal Aysal’dır..

Eğer birisi Başkanın telefona çıkmıyorsa; Galatasaray’ı takmıyordur, Galatasaray’dan büyüğümdür anlamına gelir.. Bunu asla kabul etmem..

Sonuç olarak dünden beri Ünal Aysal’ın yanındaydım.. Bugün gördüklerim karşısında ‘bin kere haklıyım ve bin kere başkanın yanındayım’ diyebilirim..



Hiç yorum yok: