10 Temmuz 2013 Çarşamba

Aziz Yıldırım devri kapandı artık!


Aziz Yıldırım’a 15 yıldır tahammül eden spor kamuoyu, bir 15 yıl daha mecbur mu arkadaş?

Demokrasi teamüllerini hiç sindiremeyen, herkese gider yapan, en yakınını (kardeşini) bile kapı önüne koyan, kulüpte sadece benim borum öter diyen Aziz Yıldırım’a niye katlanayım arkadaş?

Hem kulüp idaresinde, hem de kongre delegeleri üzerinde kurduğu hegemonyayı; meşru görenlerin yanında ben niye durayım arkadaş?

Fenerbahçe kulübünü ben ve ötekiler olarak ayrıştıran ve herkesi bu yolda hizaya dizen Aziz Beye, 25 milyon Fenerbahçeli içinde aklı selim insanların kızdığını ancak bu duygusunu bilinçaltına attığı kanaatindeyim.

Neden?

Güç karşısında bazen insanlar çaresiz kalır ve sessizliğe bürünür. Ama bilinçaltı öfkeyle doludur. Yakaladığı en zayıf anında biriktirdiği tüm kinini öfkesini kusar.. İşte Genç Fenerbahçeliler örneği, işte 12numara-org örneği..

Her şey bitti artık Aziz Bey için.. Bu saatten sonra işte Saadettin Saran ve diğer isimlere barış eli uzatacakmış, Genel Kurulda Fenerbahçe kongre üyeliğini geri verecekmiş..

Puhhhh geçmiş olsun artık! O safha çoktan geçildi, yarattığın düşmanlıklar senin etrafını çembere aldı ve her gün o çember biraz daha daralıyor..

İşin özü arkadaşlar, 10 yıl, 15 yıl, hatta 20 yıl gibi uzun süreli kulüp, dernek, STK (Sivil Toplum Kuruluşları) başkanlığında kalınmasına prensip olarak karşıyım. Milletvekilliğinin bile 1 (bir) dönemden fazlası gereksizdir.

Abi, bir gidin hele, başka biri gelsin yahuJ

Fenerbahçe bir kişi üzerine endeksli olamaz..

O camiada başkanlık görevini layıkıyla yapabilecek binlerce insan vardır.

Hele o koltuğu bir bırakın, merak etmeyin yapan bulunur ve Fenerbahçe başkansız hiç kalmaz.. 


1 yorum:

Ergin( YENGEÇ DANSI) dedi ki...

milliyet blog sitesinde devam edin bence.Orada yazılar geç yayınlanıyor ama sonuçta çıkıyor.

Ben milliyet blog'tan Fanatik Fenerbahçe'li Ergin.