27 Nisan 2012 Cuma

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’nı bırakmıştır..




CAS davasıyla ilgili Fenerbahçe taraftar grubundan ‘12numara.org’’ bir açıklama istiyor.



Kimden?



Femerahçe Yöenetimi’nden..



Söz konusu taraftar grubu ne diyor?



Aynen aktarıyorum:



FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU’NA

FENERBAHÇE adına, tarihine, başta büyük başkanımız olmak üzere bu kulübe hayatlarını adamış olan yöneticilerimizin özgürlüklerine, futbol takımımızın emeklerine karşı 3 Temmuz günü başlatılan alçakça saldırının ilk anından beri aşkını, bağlılığını, farklılığını açıkça ortaya koyan FENERBAHÇE taraftarına bir borcunuz var.

İlk dakikadan beri kulübünü, başkanını, yöneticisini, hocasını, sporcusunu yalnız bırakmayan, yapılan tüm tehdit ve baskılara rağmen satmayan bu taraftara bir borcunuz var!

CAS davasının geri çekilmesiyle ilgili medyada yer alan yalan yanlış haberlere itibar etmeyip kendi kulübünden açıklama bekleyen taraftar neden dikkate alınmamıştır?

Taraftar hiçe sayılırken neden hangi güçlere hizmet ettiği belli bir sözde gazeteci muhatap alınarak açıklama yapılmıştır?

Bu açıklama için neden gece yarısından sonra 00.40 gibi bir saat beklenmiştir?

Yapılan açıklamada dendiği gibi “Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamış” ise kimin veya kimlerin dahli ve direktifi olmuştur?

Her fırsatta teşekkür ettiğiniz taraftar teşekkür değil tatminkar bir açıklama bekliyor. Bu büyük taraftara bir gönül borcunuz var.

CAS davası'nın neden geri çekildiğine ilişkin en ivedi şekilde bir basın toplantısı yapılarak bu kulübün 25 milyon neferi aydınlatılmalıdır.

Saygılarımızla
12 Numara

İşte bildirinin yayınlandığı link:




Fenerbahçe kulübü resmi internet sitesinden ne açıklanmıştı?



İşte açıklamanın orijinali:



26 Nisan 2012 Perşembe günü Fenerbahçe Sportif A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderilen ve CAS’taki davamızın çekildiğine ilişkin açıklama 24 Nisan 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar uyarınca yapılmıştır. Hal böyle iken bugün tarihli Milliyet Gazetesi’nde Cemal Ersen imzası ile yayınlanan ve CAS davasının çekilmesi kararının başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından alındığına ilişkin haber de doğru değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamıştır.
Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin detaylı bilgilendirme yapılacaktır.
Saygılarımızla

Fenerbahçe Spor Kulübü

Linki aşağıdadır:




Ne oldu şimdi?



Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Bey, denklem dışı kaldı.



Nasıl?



Resmi internet sitesi açıklamasında ne diyor?



‘’Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamıştır.’’



İyi de Fenerbahçe taraftar grubu haklı olarak soruyor: “Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamış” ise kimin veya kimlerin dahli ve direktifi olmuştur?



Hani 10 aydır Metris’te tutuklu olan kulübün başkanı Aziz Yıldırım Bey idiyse ki öyleydi, şimdi bu hayati kararda ne oldu da silindi? Neden devre dışı kaldı?



Ben anladım.



Neyi?



Sayın Aziz Yıldırım artık başkan değildir ve göreceksiniz aday da olmayacaktır.


Hiç yorum yok: